Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΙΣ «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ»

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Τσώνης, σήμερα Τρίτη 15η Φεβρουαρίου 2022, στην Αθήνα, για να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στα έργα όπως: η συντήρηση του Γυμνασίου – Λυκείου Πύλου &η διαμόρφωση αύλειου χώρου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου, η Μελέτη επέκτασης του Γυμνασίου – Λυκείου Πύλου, τον βαθμό εξέλιξης για την δημιουργία του νέου Σχολικού συγκροτήματος του Γυμνάσιού – Λυκείου Χώρας.

Ταυτόχρονα υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη και της ανάδοχης εταιρίας του έργου «Μέτρον Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία», από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Βασίλειο Θεοδώρου, για το έργο «Επισκευές στα κτίρια Γυμνασίου – Λυκείου Μεθώνης & Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας Πυλίας» συμβατικού αντικειμένου 476.220,33€.

Επιπλέον, θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η μεταστέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών στην επικράτεια του Δήμου μας για το οποίο άμεσα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Κατσίπο Τιμολέοντα και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον συνδημότη μας, π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του στην ολοκλήρωση με επιτυχία όλων των αιτημάτων μας.

Προτεραιότητα μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print