Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΩΡΑ-ΜΕΤΑΞΑΔΑ»

Η σύμβαση του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση ζημιών της οδού Χώρα-Μεταξάδα», προϋπολογισμού 110.000,00 €, υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πύλου- Νέστορος, μεταξύ του Δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα και του αναδόχου Γεώργιου Χαρίτου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καρβέλας σημείωσε: «Με προγραμματισμό και μεθοδικότητα έχουμε ξεκινήσει το δύσκολο έργο, που δεν είναι άλλο από αυτό της υλοποίησης των ενταγμένων έργων. Σήμερα προχωρήσαμε στη υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση τμήματος του δρόμου μεταξύ των Κοινοτήτων Χώρας και Μεταξάδας, που έχει υποστεί ζημιές από φυσικά φαινόμενα. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον τέως Υπουργό Αλέξη Χαρίτση για τη χρηματοδότηση του έργου και στην Τεχνική Υπηρεσία για την σύνταξη της σχετικής μελέτης και την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης του έργου. Με τη βελτίωσή του, στοχεύουμε στη ασφαλή προσβασιμότητα των πολιτών».

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, πρόκειται να γίνουν εργασίες σε τμήμα της οδού, για την αποκατάσταση καταστροφών, που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print