Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σε κοινή σύσκεψη στην Καλαμάτα με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τους Δημάρχους του Νομού, συμμετείχε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Συζητήθηκαν θέματα και αντηλλάγησαν απόψεις για τις μελέτες και τα έργα ανάπτυξης στους Δήμους, την διαχείριση των απορριμμάτων, τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών, καθώς και την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κύριος Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ζητήματα που του υποβλήθηκαν και υποσχέθηκε στους Δημάρχους ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση και δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι ο κύριος Θεοδωρικάκος γνωρίζει αρκετά καλά τις ανάγκες των Δήμων, αλλά και εν γένει τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. «Ο Υπουργός είναι πάντα στη διάθεσή μας, μας στηρίζει στο έργο μας και πιστεύω, ότι η αγαστή συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί και στο μέλλον, για το καλό της αυτοδιοίκησης, αλλά και της πατρίδος μας», κατέληξε.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print