Ο Δήμαρχος επισκέπτεται τις εργασίες για την πράξη«Κατασκευή Πεζοδρομίου και Ηλεκτροφωτισμού Εθνικής Οδού Χανρδινού-Σουληναρίου”

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, συνοδευόμενος από τους μηχανικούς του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επισκέφτηκε τις εργασίες για την πράξη «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού εθνικής οδού Χανδρινού-Σουληναρίου».

Ειδικότερα, βρέθηκε στην εθνική οδό Χανδρινού-Σουληναρίου για να ελέγξει την πορεία  των εργασιών. Το συγκεκριμένο έργο, περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση αριστερά του δρόμου Σουληνάρι-Χανδρινού, μήκους 1.200.00 μ. , ενώ στο ίδιο σημείο κατασκευάζεται και οδοφωτισμός. Ο προϋπολογισμός της πράξης είναι 243.000,00€ και εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ». Η κοινοπραξία που το υλοποιεί είναι η «Ι. Σκούφης-Μ. Αναστασοπούλου», ενώ ο φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πύλου Νέστορος.

«Το έργο αυτό, στην ουσία, ενώνει τις δύο τοπικές κοινότητες δίνοντας τη δυνατότητα ομαλής αλλά και ασφαλέστερης διάβασης των πεζών», ανέφερε ο Δήμαρχος, δηλώνοντας, ότι έργα σαν και αυτό βοηθούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print