ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, οι εργαζόμενοι του δήμου Πύλου-Νέστορος, τήρησαν το έθιμο και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το νέο έτος, σήμερα το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πύλο, παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ευχαρίστησε όλους του υπαλλήλους του δήμου για την πολύτιμη συνεργασία και συνδρομή τους και τους συνεχάρη, ακόμη μια φορά,  για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες, πάντα με το σεβασμό και την εντιμότητα που αρμόζει σε όλες τις περιστάσεις. Στη συνέχεια ανέλυσε τους στόχους του Δήμου για το 2015, τονίζοντας ότι για να τους πετύχουμε, χρειάζεται συλλογική δουλειά και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των εργαζομένων των τμημάτων του Δήμου. Τέλος, τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, καθώς επίσης να συνεχίσουν τη δουλειά με την ίδια πίστη και ζήλο, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Δημότη, ενώ υποσχέθηκε ότι πάντα θα τους υποστηρίζει και θα τους βοηθά, με γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print