ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με τις πιο ειλικρινείς ευχές για Υγεία, Αγάπη και Ευημερία, ενόψει των Χριστουγέννων, γέμισε η σημερινή ημέρα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, καθώς πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο στην Πύλο.

Το πρωί, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, υποδέχθηκε τους μαθητές της Πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, οι οποίοι μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους. Γεμάτα όρεξη και χαρούμενη διάθεση, τα παιδιά μοιράστηκαν ευχές με το Δήμαρχο και το προσωπικό και τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Ο κ. Καφαντάρης τους ευχήθηκε Υγεία και Πρόοδο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σχολείου, όχι μόνο στη γνώση αλλά και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου: «Ό, τι πιο σημαντικό για την κοινωνικοποίηση του ανθρώπου, αλλά και τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς μας και το χτίσιμο της γνώσης μας, είναι το σχολείο. Αγαπήστε το σχολείο και τη μάθηση, είναι τα καλύτερα εφόδια για μια ζωή γεμάτη πρόοδο. Για να μπορούμε όλοι να ζούμε σε μια αναπτυσσόμενη κοινωνία, με γνώμονα τον Πολιτισμό».

Έπειτα, συζήτησε με τα παιδιά για τις υπευθυνότητες ενός Δήμου, τους ξενάγησε στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του, όπου και συζήτησαν τις ιδέες τους για μια καλύτερη πόλη. Αφού τα παιδιά κεράστηκαν από τους υπαλλήλους του Δήμου, ο Δήμαρχος τους αποχαιρέτισε, μοιράζοντάς τους δώρα για το σχολείο. Μαθητές και δασκάλα ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και έδωσαν ραντεβού στην εκδήλωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου, η οποία πραγματοποιήθηκε το ίδιο βράδυ στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων της Πύλου. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print