Οι “Μüzikal ifade” “φώτισαν” το θεατράκι της Φοινικούντας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν με το πηγαίο ταλέντο τους οι δύο μουσικοί Γωγώ Μπατσικούρα και Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου, οι “Μüzikal ifade”, που έπαιξαν ζωντανά την Κυριακή το βράδυ 18 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι της Φοινικούντας.

Θέμα της βραδιάς που οργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος ήταν “Της Μικρασίας χρώματα” και έτσι οι δύο νέες ερμηνεύτριες παρουσίασαν ένα ευρύ ρεπερτόριο από ταξίμια, τραγούδια και αμανέδες παραδοσιακούς, όσο και δικές τους συνθέσεις, μέσα από τις φωνές και τα πλείστα όργανά τους.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Σιψάς στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ειδικά στην τελευταία παράσταση του – πλούσιου σε ποιοτικές εκδηλώσεις – καλοκαιριού. Αυτή ήταν η ττέταρτη εκδήλωση για την Μικρά Ασία. “Οι εκδηλώσεις αυτές επιλέχτηκαν για να θυμόμαστε τον Μικρασιατικό Ελληνισμό, που μετά την καταστροφή, με την εγκατάστασή του στον Ελλαδικό χώρο διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό τον σύγχρονο πολιτισμό μας, όπως είπε”. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του από το γραφείο δημάρχου και τον Ηλία Νιόκο για την πολύτιμη συμβολή του σε όλες τις βραδιές πολιτισμού.

Οποιος θέλει μπορεί να βρει το δίσκο του σχήματος, μέσα από τις σελίδες του στα κοινωνικά και δίκτυα και τις μουσικές πλατφόρμες.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print