ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ένα ακόμη σύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12m3 παρέλαβε σήμερα η Δημοτική Αρχή Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο προμήθειας μιας σειράς νέων ενεργειακά αποδοτικών οχημάτων χαμηλών ρύπων, που θα ενισχύσουν τον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Το εν λόγω απορριμματοφόρο, ποσού σύμβασης 161.200,00 €,  θα καλύπτει τις ανάγκες της Δ.Ε. Νέστορος. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Με τη σημερινή προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου, ο Δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες, για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μεριμνούμε για την σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου. Εδώ και ένα χρόνο υλοποιούμε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του νευραλγικού τομέα της καθαριότητας, καθότι αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, απαιτώντας πολλές φορές αρκετά δαπανηρές επισκευές».

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει η προμήθεια ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου και ενός πιεστικού μηχανήματος πλύσης κάδων.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print