ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, η διεθνής εταιρεία AMWAY επέλεξε την περιοχή του δήμου Πύλου-Νέστορος για τη διεξαγωγή του ετήσιου Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Ηγετών, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια επιβράβευσης των συνεργατών της Amway από την Ευρώπη, το οποίο πραγματοποιήθηκε αυτό τον μήνα στο θέρετρο Costa Navarino στην Μεσσηνία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου περισσότεροι από 3.500 συνεργάτες – Ιδιοκτήτες Επιχείρησης  Amway – από όλη την Ευρώπη, από 23 χώρες, πέτυχαν τη συμμετοχή τους σε αυτό το ταξίδι κίνητρο, ταξίδεψαν στην Ελλάδα και διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο κ. Καφαντάρης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος ανέφερε σχετικά: «Η πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συνεδρίων τέτοιου βεληνεκούς στην περιοχή μας είναι μια επιβεβαίωση τόσο της αξίας του τόπου μας όσο και της ποιότητας του τουρισμού που παρέχουμε. Η εταιρεία AMWAY, ικανοποιημένη από την επίσκεψη της το 2012, “γεμίζει” για μια ακόμη χρονιά την περιοχή με κόσμο, δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες προώθησης του δήμου μας.».

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για το συγκεκριμένο σεμινάριο, ανέλαβε εξ ολοκλήρου η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων VISTA EVENTS, πραγματοποιώντας μια ακόμη σειρά επιτυχημένων ψυχαγωγικών δρώμενων, που έλαβαν χώρα στην περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Νέστορος και Πύλου.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print