ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), την 8 Απριλίου 2021 και ημέρα Πέμπτη.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, μαναβικής, τυριά, κρέατα, απορρυπαντικά, παιδικά είδη, χαρτικά, γραφική ύλη, είδη για αστέγους, κ.α. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS και θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση για να παραλάβει τα τρόφιμα.

Η διανομή θα γίνει με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής των δικαιούχων του ΤΕΒΑ, σε τάμπλετ.

Σημεία Διανομής:

  • Πλατεία Σουληναρίου και ώρες διανομής 8:00 έως 9:30
  • Δημοτικό Κατάστημα Χώρας (έμπροσθεν παιδικής χαράς) και ώρες διανομής: 10:00 έως 11:30
  • Δημαρχείο Πύλου (χώρος λιμανιού) και ώρες διανομής: 12:00 έως 15:00
  • Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης και ώρες διανομής: 16:00 έως 17:00

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού-Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Πύλου-Νέστορος στα τηλέφωνα 2723360230 (Αναστασία Γιαλλελή) 2723360246 (Αντωνία Σκόκου) και 2763360017 (Μαρία Κουρούπη)

 

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print