ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟN ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια στήριξης του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας.

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια στήριξης του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου που έχει αναλάβει την οργάνωση και συγκέντρωση σχετικών προσφορών παροχής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

Aποδεικνύουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

 

Από την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Πύλου – Νέστορος συγκεντρώνει αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις, αναφορικά με το μείζον ζήτημα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας σε υπηρεσίες στέγασης και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας.

Με την προσπάθεια αυτή, αποδεικνύουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης. Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, για ακόμα μία φόρα, για καλό σκοπό, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (www.migration.gov.gr) στο πεδίο «HelpUkraine», υπάρχει πλατφόρμα (www.migration.gov.gr/helpukraine) στην οποία πολίτες και φορείς μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους για βοήθεια σε Ουκρανούς πολίτες φιλοξενούμενους στην Ελλάδα, σε είδη πρώτης ανάγκης, υπηρεσίες στέγασης και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει χαρακτηριστικά,

«Ευχαριστώ τους συνδημότες μου και τους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού του Δήμου Πύλου – Νέστορος, οι οποίοι έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον κι έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν Ουκρανούς πολίτες και να τους υποστηρίξουν, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σημαντικό απόθεμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία μας.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print