ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου-Νέστορος επισκέφτηκε το Δημαρχείο, πλημμυρίζοντας το χώρο με μελωδίες από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Τα ταλαντούχα μέλη της Φιλαρμονικής μας, έδωσαν μία διαφορετική νότα στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Δήμο μας, με τα πνευστά και τα κρουστά οργάνων τους! Παιάνισαν τα Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από στο Χανδρινό, το Βλαχόπουλο, τη Χώρα και κατέληξαν στην έδρα του Δήμου, την Πύλο!

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, συγκινημένος, ευχήθηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής: «Εύχομαι σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής και τις οικογένειές τους, ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και αγάπη. Θέλω επίσης να τους ευχηθώ καλή πρόοδο στις μουσικές σπουδές τους και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους, παράγοντας πολιτισμό στον τόπο μας. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, υποστηρίζει την προσπάθεια της Φιλαρμονικής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο κ. Καφαντάρης χαρακτηρίζοντας τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα ως αξιοσημείωτο δείγμα του πολιτισμού που παράγει ο τόπος μας ,και στολίδι για το Δήμο μας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print