ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλου Νέστορος

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλου Νέστορος λαμβάνοντας υπόψη την Διαμαρτυρία – Καταγγελία του Τ.Σ Μεθώνης και των κατοίκων της  Δ.Ε Μεθώνης σχετικά με την απόφαση διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Ε Μεθώνης , απόφασισε  ομόφωνα :

Συνεκτιμώντας οτι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Δ.Ε Μεθώνης σε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση συνεχίζουν να κρατούν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους και παλεύουν για την ανάπτυξη του τόπου, ενός τόπου που είναι τουριστικός προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες όλο το χρόνο.

  • Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτησή μας για την απόφαση να διακοπεί η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Τ.Κ Μεθώνης.

  • Θεωρούμε πως η απόφασής σας αυτή είναι εντελώς λανθασμένη και έχει ληφθεί, χωρίς να υπολογιστούν όλες οι παράμετροι, που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, της εξυπηρέτησης των πολιτών και των ξένων.

  • Ζητάμε να ανακληθεί η απόφαση αυτή και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας να συνεχίσει κανονικά την λειτουργία της στην Μεθώνη .

  • Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι σε περίπτωση μη ανάκλησης της απόφασης για την παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Κ Μεθώνης, να διερευνήσει την διαδικασία για τον άμεσο κλείσιμο όλων των λογαριασμών που διατηρεί στην Εθνική Τράπεζα.

    Το ψήφισμα θα αποσταλεί στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στους Βουλευτές του νομού,, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Μέσα Ενημέρωσης .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print