Σας προσκαλούμε όλους στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για να πάρετε «γεύση» και «άρωμα» από Ιστορία και Μεσογειακή Διατροφή.

Από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως τη Δευτέρα 18 Απριλίου η καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής χτυπάει στο περίπτερο του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», στο Περιστέρι.

 

Συνδυάζοντας το τρίπτυχο Πολιτισμός, Γαστρονομία, Τουρισμός, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, σας περιμένει όλους  στο περίπτερό του, για να σας κεράσει παραδοσιακά εδέσματα, από τη Γοητευτική Πύλο, τη Μαγευτική Μεθώνη, την Ιστορική Χώρα και την Εμβληματική Κοινότητα Μεσογειακής Διατροφής της Κορώνης. Ταυτόχρονα θα σας παρουσιάσει μια γκάμα δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε, με φόντο μια από τις γραφικότερες περιοχές της Ελλάδος, φημισμένη παγκοσμίως, τόσο για τις αμμουδερές παραλίες της, όσο και για τα ιστορικά της Κάστρα.

Η συμμετοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος στην έκθεση αποσκοπεί στην προώθηση των τοπικών της προϊόντων και των δραστηριοτήτων  που παρέχει στο επισκέπτη για τις διακοπές του.

Σας προσκαλούμε όλους στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»  για να πάρετε «γεύση» και «άρωμα» από Ιστορία και Μεσογειακή Διατροφή.

Η Εγγραφή της Μεσογειακής Διατροφής Στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO & Την Ανακήρυξη της Κορώνης Σε Εμβληματική Κοινότητα

Μάθετε περισσότερα στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο

http://www.maniatakeion.gr/el/1/mesogeiaki-diatrofi-c6.html

και δείτε το σχετικό βίντεο  πατώντας τον παρακάτω  σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=OQ5-dYlbUys

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print