Σε εξέλιξη οι εργασίες για την αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Καλλιθέας

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας», ένα έργο με προϋπολογισμό1.053.639,92€, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με φορέα διαχείρισης του έργου τη ΔΕΥΑ Πύλου και υλοποιείται με προγραμματισμένη Σύμβαση με το Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου και το πρόεδρο της Τ.Κ Καλλιθέας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χώρο των εργασιών προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του έργου. Ο ανάδοχος του έργου τους παρουσίασε τις ήδη εκτελεσμένες εργασίες και τους ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των επερχόμενων.

Όσον αφορά το έργο, γίνεται αντικατάσταση του παλαιού και φθαρμένου αγωγού του δικτύου ύδρευσης, με νέου τύπου αγωγό από πολυαιθυλένιο με σκοπό τη μείωση των διαρροών και την εξοικονόμηση του νερού, στοχεύοντας κυρίως στη διασφάλιση της υγείας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου, καθώς υλοποιείται εντός χρονοδιαγραμμάτων που έχουν προσδιοριστεί από τη Σύμβαση. και η ολοκλήρωσή του διαφαίνεται εντός δέκα μηνών. Όπως ο ίδιος δήλωσε η Δημοτική Αρχή τηρεί για μια ακόμη φορά της δεσμεύσεις της.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας, κ. Γ. Ζόμπολας, δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος διότι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, που αφορά στην αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, γίνεται πράξη.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print