Σε εξέλιξη το έργο “Συντήρηση -Επισκευή της Ε.Ο Πύργου-Μεθώνης, τμήμα Χώρα-Κορυφάσιο

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου «Συντήρηση-Επισκευή της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, τμήμα Χώρα-Κορυφάσιο» με προϋπολογισμό 300.000,00 Ευρώ. Η χρηματοδότηση έγινε από τον Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πύλου-Νέστορος. 

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου σε μήκος 2,97 χλμ. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου και παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Μπαχούμα, της Δημοτική Ενότητας Νεστορος, επισκέφτηκαν το χώρο εξέλιξης των εργασιών και ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο του έργου κ. Στάθη Τσιγκάκη για την πορεία υλοποίησης του έργου αλλά και για το χρόνο ολοκλήρωσης του, ενός έργου ζωτικής σημασίας για την περιοχή, αφού βελτιώνει την βατότητα και την ασφάλεια των διερχόμενων . 

Για άλλη μια φορά, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει ότι υποστηρίζει τις ανάγκες των πολιτών, υλοποιώντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο σαν και αυτό, καθώς βελτιώνει το δρόμο που διέρχεται από το Ανάκτορο του Νέστορος και καταλήγει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χώρας .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print