Σε εξέλιξη το έργο: «Συντήρηση της 82ης Ε.Ο. Πύλου-Καλαμάτας, Τμήμα Στενωσιά-Μπαλοδημαίικα»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο στην 82η Ε.Ο Πύλου-Καλαμάτας, στο τμήμα Στενωσία-Μπαλοδημαίικα, προϋπολογισμού 200.000,00 Ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τις εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδο τους και να ενημερωθεί από τον εργολάβο για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, η κατασκευή της οδού αφορά τμήμα της Εθνικής Οδού Πύλου-Καλαμάτας, μήκους περίπου 1 χλμ και οι εργασίες στοχεύουν στη βελτίωση του δρόμου με στόχο την ασφάλεια των οδηγών. Πιο συγκεκριμένα, στο οδικό αυτό τμήμα, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας επενδεδημένης τάφρου, για σωστή απορροή των οβριών υδάτων, ενώ παράλληλα θα γίνεται διαπλάτυνση του δρόμου, με επίστρωση νέου αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα.

Όπως τόνισε ο κ. Δ. Καφαντάρης: «Ξεκίνησε η κατασκευή σε ένα προβληματικό σημείο της εθνικής οδού, μετά από την πολύ καλή συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Πύλου-Νέστορος. Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής και σαν αποτέλεσμα αυτής της πράξης θα είναι πλέον ο δρόμος ασφαλής και βατός για τους διερχομένους». 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print