ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Μεσσηνίας – Τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, π. Υπουργός κ. Αλέξης Χαρίτσης. Κατά την επίσκεψή του στο Γραφείο του Δημάρχου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο κ. Καρβέλας ενημέρωσε το Βουλευτή για τα έργα που υλοποιούνται την περίοδο αυτή στο Δήμο, ενώ παρουσίασε στον κ. Χαρίτση το πλάνο του προγράμματός του.

Συγχρόνως αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τις διεκδικήσεις έργων μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για έργα υποδομών και ανάπτυξης για το Δήμο Πύλου – Νέστορος, την κινητικότητα του προσωπικού που διορίστηκαν με την προκήρυξη 3Κ, καθώς και ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη περίοδο.

Σε δήλωση ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι αποδεδειγμένα και στέκεται πάντα αρωγός στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, διαφορετικών πολιτικών απόψεων και πεποιθήσεων. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, αλλά και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του, για τη συνολική συνδρομή του προς το θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Προχωράμε μαζί για τον τόπο και τους συνδημότες μας».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print