ΣΕ ΤΕΣΤ COVID-19 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σε τεστ covid-19 υποβλήθηκαν σήμερα οι 60 αλλοδαποί, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παραλία Τσαπί του Δήμου Πύλου-Νέστορος (ανάμεσα Φοινικούντα-Κορώνη).

Ο υγειονομικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία του Δήμου με το Λιμεναρχείο Πύλου και από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, που έφτασε στη Μεθώνη όπου φιλοξενούνται προσωρινά οι αλλοδαποί.

Σε εξέταση εκτός από τους συλληφθέντες υποβλήθηκαν το προσωπικό το Λιμεναρχείου Πύλου που είχε εμπλοκή στην σύλληψη και τη φύλαξη, καθώς και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, αλλά και όσοι συνεργάτες του απασχολήθηκαν στο εν λόγω συμβάν. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ευχαρίστησε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Πύλου και της Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, τον ΕΟΔΥ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, καθώς και το προσωπικό του Δήμου για την αγαστή συνεργασία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες θα αποχωρήσουν από τη Μεθώνη, αύριο πρωί, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, με τη συνοδεία της Αστυνομίας για τα περαιτέρω.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print