ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Κρανιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παύλος Γκραίκης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων κ. Σταύρος Στούπας και το μέλος της Διοίκησης κ. Κων/νος Βλαχονικολός, παρουσία της Διευθύντριας του τμήματος Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου κ. Αναστασίας Γιαλλελή.

Δήμαρχος και μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν απόψεις για συνεργασία μεταξύ των φορέων. Συζητήθηκε η δυνατότητα λειτουργίας γραφείου του Επιμελητηρίου στην έδρα του Δήμου για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, αλλά και την παραχώρηση αίθουσας από το Δήμο, η οποία θα πιστοποιηθεί, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου, για την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά και στα μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής, με πρώτιστο τον οδικό άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και το επίσης μεγάλο ζήτημα της χωροθέτησης χρήσεων γης.

Με το πέρας της επίσκεψης ο Δήμαρχος τόνισε ότι προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και επιμελητηρίου, με σκοπό την αναβάθμιση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στοχεύοντας την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την επίσκεψή τους και ανταλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print