ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Υπηρεσιακή επιτροπή καταγραφής κι εκτίμησης ζημιών από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου σε περιοχές του Δήμου, συγκρότησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από: Τον πολιτικό μηχανικό Γεώργιο Τζιβίσκο, με αναπληρωτή του τον πολιτικό μηχανικό Κωνσταντίνο Βέργο. Την υπάλληλο Οικονομικού-Λογιστικού Αναστασία Βασιλοπούλου, με αναπληρώτρια την υπάλληλο Διοικητικού Αναστασία Πόπορη. Τον υπάλληλο Διοικητικού Παναγιώτη Μπίζο, με αναπληρωτή του τον υπάλληλο Δικοικητικού Θεόδωρο Στρατόπουλο.

Σύμφωνα με την απόφαση, έργο της επιτροπής “είναι να διενεργεί αυτοψία στις δηλωμένες στην αίτηση των δικαιούχων ως πληγείσες κύριες κατοικίες, προκειμένου: α) Να ελέγξει ότι η κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί είναι πληγείσα, στην περίπτωση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών, β) Να ορίσει το βαθμό ζημιάς της κύριας κατοικίας, στην περίπτωση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή και οικοσκευής. Η επιτροπή προσδιορίζει το ύψος του επιδόματος και η τελική αναγνώριση των δικαιούχων των επιδομάτων γίνεται με απόφαση του Δημάρχου, σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print