ΣΥΛΛΗΨΗ 60 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΑΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σε σύλληψη 60 περίπου αλλοδαπών προέβησαν στις 5 π. μ. σήμερα δυνάμεις τις Αστυνομίας και του Λιμενικού, στην περιοχή Τσαπί, ανάμεσα στη Φοινικούντα και στην Κορώνη του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό, μετέφεραν προσωρινά τους αλλοδαπούς στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Μεθώνης, όπου αυτή την ώρα ελέγχονται τα στοιχεία τους και τα ατομικά τους έγγραφα, προκειμένου να καταγραφούν επισήμως και να παρθεί απόφαση για τα περαιτέρω.

Οι αλλοδαποί που είναι διαφόρων εθνικοτήτων, συνελήφθησαν εν κινήσει προς την παραλία Τσαπί, όπου βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, το σκάφος που θα τους μετέφερε προς την Ιταλία. Μεταξύ αυτών φέρονται να είναι και οι τρεις διακινητές, ένας Αλβανός, ένας Τούρκος και ένας Ουκρανός, οι οποίοι είχαν οργανώσει τη μετακίνηση των αλλοδαπών προς την Ιταλία έναντι αμοιβής.

Ο Δήμαρχος με συνεργάτες του διευκολύνει το έργο των αρχών, προκειμένου να περατωθεί σύντομα ο έλεγχος και η καταγραφή, ώστε οι αλλοδαποί να μεταφερθούν το συντομότερο δυνατό σε πιο ασφαλές μέρος.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print