ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ Δ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Θ. ΠΕΤΡΑΚΟ

Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Αντιδήμαρχοι του δήμου, με το Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θανάση Πετράκο, ύστερα από αίτημα του Βουλευτή, με σκοπό την ενημέρωση του σχετικά με τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή του δήμου Πύλου-Νέστορος, καθώς και τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ως προς την ανάπτυξη του τόπου.

Στη συνάντηση-σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος ανέπτυξε τα έργα τα οποία υλοποιούνται και αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το δήμο, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η υλοποίηση μεγάλων οδικών αξόνων, ο τουρισμός, η παραγωγή και άλλα θέματα, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής.

O  κ.  Πετράκος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την αναλυτική ενημέρωση που του έγινε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους δημότες. Όπως ο ίδιος σημείωσε: «Ήρθα σήμερα για να ενημερωθώ και να συζητήσω πως θα συμβάλλω με το θεσμικό μου ρόλο, στην προώθηση θεμάτων αναπτυξιακού χαρακτήρα, που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν προγραμματιστεί από τη Δημοτική Αρχή. Είναι αυτονόητο, ότι θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να προχωρήσουν τα θέματα αυτά, με βάση τις προτεραιότητες που θέσαμε στη σημερινή συνάντηση», τονίζοντας ότι, στο πλαίσιο αυτό, θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες στα αρμόδια Υπουργεία. Επιπροσθέτως, ζήτησε από το Δήμαρχο να ηγηθεί ο δήμος της προσπάθειας, για την ένταξη της σταφίδας στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την πραγματοποίηση ενός μουσείου σταφίδας στην Κορώνη.

Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον κ. Πετράκο στο δήμο, ως δημότη και ως βουλευτή, ώστε μαζί να κουβεντιάσουμε θέματα που απασχολούν το δήμο μας. Όλα τα θέματα που είναι σε εξέλιξη, αλλά και όλα όσα έχουμε ήδη βάλει μπροστά. Χαίρομαι που ο κ. Πετράκος δήλωσε αρωγός, συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος του μεγάλου μας έργου στην ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς έχουμε την ίδια αγάπη για τον τόπο αυτό. Συναντήσεις σαν τη σημερινή έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και θα συνεχίσουν και στο μέλλον, διότι τέτοιες συνεργασίες μας επιβάλλουν οι ίδιοι οι πολίτες.», ενώ αποδέχθηκε την πρόταση του Βουλευτή για το θέμα της σταφίδας.

Στη σύσκεψη, το Βουλευτή Μεσσηνίας συνόδευσε ο κ. Βασίλειος Τσουλάκος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και ο κ. Δημήτριος Σιψάς, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print