Συνάντηση Δημάρχου Πύλου-Νέστορος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ίκλαινας “ΝΗΛΕΑΣ”

Συνάντηση με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ίκλαινας «ΝΗΛΕΑΣ» είχε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου του 2014.

Το επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν ο καθαρισμός του ρέματος «Κουβέλα», που βρίσκεται μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων Ελαιόφυτου και Ίκλαινας, με στόχο την ανάδειξη του ως χώρο περιπάτου. Ειδικότερα, αποφασίστηκε στη συνάντηση να γίνει καθαρισμός του ρέματος μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου και έπειτα, να αποφασιστεί η αν θα γίνει ανάπλαση του δρόμου, με βάση τις δυνατότητες του μέρους.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασία Λαμπρινοπούλου, ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή τη συνεργασία της για τον καθαρισμό του συγκεκριμένου ρέματος, ενώ ο Δήμαρχος από την πλευρά του δήλωσε ότι έφτασε η ώρα να σεβαστούμε το περιβάλλον και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνονται για αναδειχθούν τα όμορφα μέρη του Δήμου μας.

Τέλος, ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τις μέχρι τώρα θετικές πρωτοβουλίες που έχουν λάβει, τους κάλεσε από κοινού να βοηθήσουν σε δράσεις σχετικές με το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print