ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας είχε εχθές το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, με αφορμή την χθεσινή άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού, στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν ως επί τω πλείστον ζητήματα διοικητικού περιεχομένου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών αλλά και της ανάγκης για επιπλέον σύγχρονο εξοπλισμό πληροφορικής, με τους παρευρισκόμενους να εξετάζουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης του εξοπλισμού στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος απευθυνόμενος στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κο Δημήτριο Οικονομόπουλο, το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κο Γεώργιο Σταματόπουλο και τον Τεχνικό Υπεύθυνο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Μεσσηνίας, Καθηγητή MScΠληροφορικής κο Ηλία Παρθένιο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία τους και τόνισε ότι  η στενή και άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί μεταξύ τους θα συνεχιστεί, έτσι ώστε να γίνεται πάντα άμεση επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν αλλά και να αναβαθμίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print