Συνάντηση Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με Βιρβιδάκη

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Κυριάκο Βιρβιδάκη είχε σήμερα το προεδρείο της  Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Καφαντάρη, δήμαρχο Πύλου Νέστορος, Δημήτρη Καλογερόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας και Γιάννη Τσιάμη, αντιδήμαρχο Ορχομενού,

Οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ κατέθεσαν στον υφυπουργό Ανάπτυξης τις προτάσεις της Αυτοδιοίκησης για την προώθησε έργων παροχής ψηφιακών υπηρεσιών από δήμους ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Ο κεντρικός πυρήνας της πρότασης αφορά στην  ανάπτυξη υπηρεσιών που θα παρέχουν οι δήμοι στους πολίτες και τις επιχειρήσεις καθώς και η δημιουργία κεντρικού κόμβου ψηφιακών υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης στην ΚΕΔΕ.

Ο κ. Βιρβιδάκης δέχτηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση της ΚΕΔΕ και δεσμεύτηκε για άμεση συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η πρόταση και να προχωρήσει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print