ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙΟΥ ΚΟΡΩΝΗΣ

Την ικανοποίηση του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά την αλλαγή των αγωγών ύδρευσης της Τ.Κ Βασιλιτσίου Κορώνης εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στον χώρο εργασιών, παρουσία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πύλου – Νέστορος, της Αντιδημάρχου Κας Λευτάκη Πελαγίας καθώς και του Προέδρου κ. Μάραντου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ταπροβλεπόμενα , πραγματοποιείται αντικατάσταση των αγωγών του υφιστάμενου δικτύου από τσιμεντοαμίαντο, με αγωγό πολυαιθυλένιου υψηλής πυκνότητας, καθώς και κατασκευή διακλαδώσεων παροχών ύδρευσης του νέου δικτύου (ιδιωτικές συνδέσεις).

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την υγεία των κατοίκων της Τ.Κ Βασιλιτσίου Κορώνης, είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί. Νοιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμιση του βιοτικού των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή τηρεί ακόμα μια φορά τις δεσμεύσεις της, στοχεύοντας πάντα στην προάσπιση της υγείας των δημοτών

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print