ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Μετά την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης για τις ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Νέστορος, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Ο λόγος για την υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Πύλου πλην έδρας» η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, και τον ανάδοχο του έργου Πέτρο Ρένεση Ε.Δ.Ε.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, προβλέπεται να γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία όπου κρίνεται απαραίτητο. Το έργο θα εκτελεστεί στις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Πύλου εκτός της έδρας.

Η έναρξη επισκευής και αποκατάστασης του οδοστρώματος,  είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς ενισχύει την ασφαλή διέλευση των πεζών αλλά και των οχημάτων, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής, η οποία αποτελεί τουριστικό προορισμό.

«Με σεβασμό στις ανάγκες του δημότη συνεχίζουμε τη διεκδίκηση έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών» σημειώνει ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print