ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

Με επιτυχία συνεχίζονται τα έργα που αφορούν στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Βλαχόπουλου, της Δημοτικής Ενότητας Παπαφλέσσα.

Η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Παπαφλέσσα» υπογράφηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2014, ανάμεσα στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη και τον εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας “ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι Ο.Ε” , κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Επιπλέον, η πίστωση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013, Τομέας Περιφερειακά Προγράμματα, Υποτομέας Πρόγραμμα Πυρόπληκτων Περιοχών Πελοποννήσου, ενώ ο προϋπολογισμός του είναι 550.000,00 €.

Το σημαντικό αυτό έργο αφορά στη βελτίωση και διαπλάτυνση διαφόρων τμημάτων αγροτικών οδών της Τοπικής Κοινότητας Βλαχόπουλου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, τα οποία υποδείχθηκαν από το Δήμο και σύμφωνα με τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας. Το συνολικό αντικείμενο της βελτίωσης είναι τα 4,162 χιλιόμετρα, τα οποία και θα ασφαλτοστρωθούν.

Στην Τοπική Κοινότητα Βλαχόπουλου βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, μαζί τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Παπαφλέσσα και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με σκοπό να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών. Όπως δήλωσε ο κ. Καφαντάρης: «Βελτιώνοντας την αγροτική οδοποιία στην Δ.Ε. Παπαφλέσσα, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει τους αγρότες, αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητα τους, στην προσπάθεια που κάνουν κάθε μέρα για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, θα υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια στις μεταφορές των αγροτών από και προς τους χώρους εργασίας τους αλλά και βελτίωση των συνθηκών για την αγροτική παραγωγή. Το συγκεκριμένο έργο, όπως και πολλά άλλα, είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας του Δήμου Πύλου Νέστορος με την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print