ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Σύσκεψη εργασίας που αφορούσε στην υποδομή του λιμανιού της Πύλου και στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Εφοπλιστών κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας, Ναυάρχου ε.α Αντώνη Καλούδη και του Αντιπλοιάρχου Celestyal Cruires Βασίλη Γκαζίκα.

Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Πύλο, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι προς αυτή την κατεύθυνση, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και για την ανάδειξη και προβολή των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχει πρόθεση να εξετάσουμε το συγκεκριμένο πλαίσιο. Θα δημιουργήσουμε φάκελο για να υπερασπιστούμε τα προσόντα που έχει η περιοχή μας».

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πύλου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύλου Θεόδωρος Χαραμαράς και τα μέλη, ο Λιμενάρχης Πύλου Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print