ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Το έναυσμα για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πύλου-Νέστορος έδωσαν σήμερα το πρωί τα παιδιά του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Πύλου, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Δημαρχείο.

Οι μικροί επισκέπτες, ενθουσιασμένοι, στόλισαν με τα χειροποίητα στολίδια τους το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δημαρχείου και με χαρούμενη διάθεση, μοιράστηκαν ευχές για Υγεία και Ευτυχία, με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και το προσωπικό του Δήμου, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Δήμαρχο και τον χώρο εργασίας του, ενώ μίλησαν μαζί του για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου. Ο Δήμαρχος, πρόθυμος, μίλησε με τα παιδιά για το Δημαρχείο και τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο. «Η σημερινή σας παρουσία μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Αποτελείτε το μέλλον του τόπου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά, ευχαριστημένα, αφότου κεράστηκαν, αποχαιρέτισαν τον Δήμαρχο και τους υπαλλήλους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην έδρα του Δήμου, την Πύλο, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print