ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών και με αφορμή τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή με την κατάργηση της ΔΕΗ, στη Πύλο, ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος   Δημήτρης Καφαντάρης, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του για επαναλειτουργία του γραφείου, όπως και άλλων δομών στο δήμο, και μετά από συνάντηση που είχε προσφάτως μαζί του, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

Στην επιστολή του ο κ. Καφαντάρης αναλύει τα προβλήματα που έχουν προκύψει και προτείνει, την παραχώρηση χώρου εντός του δημαρχιακού μεγάρου ή σε παράπλευρο κτίριο, που στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Πύλο, για την εγκατάσταση μέχρι δύο υπαλλήλων, που θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις περισσότερες υπηρεσίες της εταιρείας με τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος υπογραμμίζει την ανάγκη λειτουργίας γραφείου της ΔΕΗ στην Πύλο και τονίζει τα εξής: «Είμαστε ένας Δήμος, ο οποίος για να εξυπηρετηθεί θα πρέπει να απευθυνθεί στα γραφεία της Καλαμάτας, απόσταση περίπου 60χλμ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για την πλειοψηφία του Δήμου μας, οι οποία είναι άτομα μεγάλα σε ηλικία και μέρος αυτών ζουν σε απομακρυσμένα χωριά , είναι πολύ δύσκολη η μετακίνησή τους. Σε μέρες ανταγωνισμού, με τις ιδιωτικές εταιρείες που εισήλθαν στην αγορά, νομίζω πως η πρόταση μας αποτελεί μια δελεαστική πρόταση προς όφελος της εταιρείας και των κατοίκων της περιοχής μας. Όπως γνωρίζετε άλλωστε, προέρχομαι από τη ΔΕΗ και είμαι πιο ευαίσθητος στα παράπονα των πολιτών εναντίον της εταιρείας μας. Ανεξάρτητα όμως από αυτό πιστεύω ότι και εσείς πρέπει να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και την ευαισθησία σας στο αίτημα 20.000 και πλέον δημοτών μας και εμού προσωπικά για την επαναλειτουργία του γραφείου σας στην Πύλο.»

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος ήδη φιλοξενεί γραφεία του ΙΚΑ και της Εφορείας. Έχει επιπλέον τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γραφείο της ΔΕΗ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετούνται οι δημότες, οι οποίοι μετά τη διακοπή λειτουργίας της ΔΕΗ στην περιοχή, έχουν ταλαιπωρηθεί.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print