ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ

Τη μνήμη των Αγίων Σοφίας, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης εόρτασε σήμερα το πρωί η Κοινότητα Σουληναρίου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στον φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό.

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Γκουγκούνης, ενώ συμμετείχε πλήθος πιστών, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του ευχήθηκε υγεία και προκοπή στους κατοίκους του Σουληναρίου, προτρέποντας να παραδειγματιστούν όλοι από την αυτοθυσία και την υπομονή των εορταζουσών Αγίων, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται σκληρά, ενώ αμφισβητούνται καθημερινά Αξίες, Ιδανικά και Θεσμοί.

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν πλην του Δημάρχου, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Φορέων.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print