ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΝΑΣ

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 21:30, στο Τσικλητήριο της Πύλου ετοιμαστείτε όλοι για την πιο ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή που θα σας κοπεί η ανάσα από το… γέλιο.

Το έργο ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ…ΕΝΑΣ είναι ίσως το καλύτερο έργο των Γάλλων συγγραφέων και είναι μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε όλες τις ηλικίες. Από τον τίτλο του έργου φαίνεται άλλωστε ότι θα δεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Βρισκόμαστε στη Γαλλία στο σπίτι ενός Υπουργού εν μέσω προετοιμασιών για τους γάμους του ίδιου και του γιού του. Ξαφνικά δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν Αμερικάνο Συνταγματάρχη κι εδώ αρχίζει η ανατροπή. Ο Συνταγματάρχης αποκαλύπτεται ότι είναι η αγνοούμενη εδώ και 20 χρόνια πρώην γυναίκα του Υπουργού. Τι θα πούνε στο παιδί;;; Ήρθε για να χαλάσει το γάμο;;; Πως θ’ αντιδράσει η μέλλουσα σύζυγος;;; Ποια η σχέση της με το Συνταγματάρχη;;; Τι συμβαίνει με την Υπηρέτρια και τους άντρες του σπιτιού;;;

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΊΔΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΚΟΡΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Συντελεστές:

Μετάφραση-Διασκευή-Μουσική: ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνικά: ΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ

Χορογραφίες: ΜΑΡΙΑ ΛΙΡΑΡΑΚΗ

Φωτισμοί: ΒΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print