ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η  διανομή προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στα παρακάτω σημεία και τις αντίστοιχες ώρες:

  • στο Δημαρχείο στην Πύλο από 8.30 π.μ. έως 11.30 π.μ. και
  • στο Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης από 12.30 π.μ. έως 3.00 μ.μ.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι:

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι:  είδη παντοπωλείου (υγρό πιάτων, υγρά μαντηλάκια, ελαιόλαδο, φακές, φέτα, ζυμαρικά, μωρομάντηλα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, ρύζι, βόειο κρέας, αλεύρι, χυμός ντομάτας, πατάτες, γάλα εβαπορέ, φασόλια, τόνος σε κονσέρβα, λεμόνια, φυσικός χυμός πορτοκάλι, μέλι, ρεβίθια, αλκοολούχα λοσιόν, γραβιέρα, χλωρίνη, καρότα κ.λ.π.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.).

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ στα παρακάτω τηλέφωνα:

2723360230 (Γιαλλελή Αναστασία), 2723360246 (Σκόκου Αντωνία) και 2763360017 (Κουρούπη Μαρία).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print