ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Συνάντηση με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο, Σωτήριο Γεωργακόπουλο, παρουσία του Επιτελάρχη κ. Χαράλαμπου Αφάλη, είχε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013.

Θέματα λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου καθώς και ο σχεδιασμός της νέας αντιπυρικής περιόδου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησής τους.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος έθεσε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Πύλου σε Υπηρεσία. Η γεωμορφολογία του Δήμου, η μεγάλη έκτασή του, τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη και κατά συνέπεια η μεγάλη επισκεψιμότητα και η αύξηση του πληθυσμού ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες επιτάσσουν αναγκαία την ικανοποίηση του χρόνιου αυτού αιτήματος.

Ο Αρχηγός αφού καλωσόρισε τον Δήμαρχο, του γνωστοποίησε τη θέση του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία συμφωνεί με αυτή της δημοτικής αρχής, μιας και είναι βούληση και πρόθεση τους η αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου της Πύλου σε Υπηρεσία να συμπεριληφθεί στη σχεδιαζόμενη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και ο Αρχηγός προσέφερε στο Δήμαρχο ως αναμνηστικό δώρο, πλακέτα με το έμβλημα του Πυροσβεστικού Σώματος, εις ένδειξη της μέχρι τώρα καλής συνεργασίας των δυο φορέων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print