ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τη σύμβαση για την ανακατασκευή τριών παιδικών χαρών στο Δήμο Πύλου – Νέστορος υπέγραψε εχθές το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Σ. Σφακιανάκης – Α. Τολούδης Ο.Ε.» Σωκράτης Σφακιανάκης.

Το εν λόγω έργο έχει τίτλο «Αναβάθμιση – Ανακατασκευή Τριών (3) Παιδικών Χαρών του Δήμου Πύλου – Νέστορος με την Προμήθεια και Τοποθέτηση Παιχνιδιών, Δαπέδων και Λοιπού Αστικού Εξοπλισμού» και η μελέτη προϋπολογισμού είναι 171.553,02 € και η χρηματοδότηση είναι από το πράσινο ταμείο. Οι παιδικές χαρές αφορούν τις περιοχές του Χανδρινού, της Φοινικούντας και της Πύλου, ενώ στον προγραμματισμό του Δήμου Πύλου-Νέστορος προβλέπεται η αναβάθμιση επιπλέον παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ένα ακόμα ζωτικής σημασίας έργο στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Έργο το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση της ποιοτικής αναβάθμισης της ζωής των κατοίκων στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, σε γόνιμη συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες του Δήμου συνεχίζουν να διεκδικούν και πετυχαίνουν την ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων σε όλα τα επιχειρησιακά προγράμματα και σε όλους τους τομείς. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print