¨Βελτίωση τοπικής οδού μεταξύ Τ.Κ. Χανδρινού (οικ. Πλατανόβρυσης) με Τ.Κ. Αμπελόκηπων Δήμου Πύλου Νέστορος¨

Ένταξη της Πράξης ¨Βελτίωση τοπικής οδού μεταξύ Τ.Κ. Χανδρινού (οικ. Πλατανόβρυσης) με Τ.Κ. Αμπελόκηπων Δήμου Πύλου Νέστορος¨ με κωδικό MIS 453357 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Δ.Ε.Π.Ι.Ν. της  Ε.Φ.Δ. Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με προϋπολογισμό 1.221.500,00 ευρώ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ιωάννης Μιχελάκης, υπέγραψε εχθές 26-09-2013 παρουσία του Δημάρχου Πύλου Νέστορος κ. Δημήτριου Καφαντάρη την απόφαση ένταξης της Πράξης ¨Βελτίωση τοπικής οδού μεταξύ Τ.Κ. Χανδρινού (οικ. Πλατανόβρυσης) με Τ.Κ. Αμπελόκηπων Δήμου Πύλου Νέστορος¨ με κωδικό MIS 453357 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Δ.Ε.Π.Ι.Ν. της  Ε.Φ.Δ. Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με προϋπολογισμό 1.221.500,00 ευρώ.

Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της περιοχής εντάχθηκε από το Δήμο Πύλου Νέστορος σε πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α., έργο που  αφορά σε εργασίες βελτίωσης κυρίως με ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης οδού που συνδέει τον οικ. Πλατανόβρυσης της Τ.Κ. Χανδρινού με τον οικ. Άνω Αμπελοκήπων της Τ.Κ. Αμπελόκηπων Δήμου Πύλου Νέστορος. Η οδός διέρχεται εντός δύο Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, έχει κυρίως επαρχιακή δευτερεύουσα κυκλοφορία και συνδέει δύο Τοπικές Κοινότητες, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας την προσβασιμότητα μεταξύ των Τ.Κ. στο εσωτερικό του Δήμου.

                                                                                                

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη για το Δήμο Πύλου-Νέστορος, καθώς η υλοποίηση του ανωτέρω έργου  συμβάλει στην  αναβάθμιση  της προσβασιμότητας κατά συνέπεια και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του Δήμου. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης  Καφαντάρης ευχαριστεί δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ένταξη της πράξης στο  Ε.Σ.Π.Α.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print