ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ 38ης Ε.Ο. ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ – ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ – ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ 9η Ε.Ο. ΟΡΙΑ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ (ΚΟΜΒΟΣ ΛΑΔΑ)

Την Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021 αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο  «Υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών για την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου βελτίωσης της 38ης επαρχιακής οδού Σουληνάρι – Κρεμμύδια – Κορυφάσιο εως την 9η  επαρχιακή οδό όρια Π.Ε. Ηλείας – Καλό Νερό – Κυπαρισσία – Πύλος – Μεθώνη (Κόμβος Λαδά)», προϋπολογισμού 4.500.000 €.

Με την υπ’ αριθμ. Α/ΣΕΡ000/ΟΔ/215977 Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένα της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών ανακηρύσσεται προσωρινός ανάδοχος η εταιρεία «Α.Π. ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ-ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Α.Ε.», με προσφερόμενη δαπάνη 2.338.582,62 € (πλέον ΦΠΑ) και έκπτωση 36,31%.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε σχετικά: «Με την υλοποίηση του έργου θα γίνει πραγματικότητα ένας ολοκληρωμένος οδικός άξονας, που θα τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, για τους χρήστες του, ύστερα από τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών. Με το έργο αυτό βελτιώνεται και ο κόμβος Λαδά που σήμερα αποτελεί επικίνδυνο σημείο του οδικού δικτύου, λόγω συχνών τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο θέσαμε από την πρώτη ημέρα αναλήψεως της  Διοίκησης του Δήμου και σήμερα περνάμε στη φάση της υλοποίησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print