ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ»

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αμπελόφυτου και Κορυφασίου», προϋπολογισμού 2.854.838,71€ (χωρίς ΦΠΑ) υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας με τον ανάδοχο του έργου Γεώργιο Γάγαλη, εκπρόσωπο της Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας ΟΡΚΑ Α.Τ.Ε.Ε. , παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΠΝ Θεόδωρου Χαραμαρά και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Για έργο άμεσης προτεραιότητας της Δημοτικής Αρχής, που αφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, μίλησε ο κ. Καρβέλας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε αναλάβει το δύσκολο μέρος, αυτό της υλοποίησης ενταγμένων έργων, και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε θετικά κάθε χρονικό περιθώριο, προκειμένου να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Εύχομαι, το συντομότερο, να αξιωθούμε της παράδοσης αυτού του ζωτικής σημασίας έργου για τους κατοίκους των Κοινοτήτων Κορυφασίου και Αμπελοφύτου».

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print