ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ “ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ” ΚΟΡΩΝΗΣ

Την προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση του δημοτικού δρόμου από την 9η επαρχιακή οδό Κορώνη-Βασιλίτσι προς το συνοικισμό «Λειβαδάκια», υπέγραψαν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στο Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω σύμβαση συνήφθη μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο το έργο λειτουργικής αναβάθμισης του δημοτικού δρόμου από το ύψος της διασταύρωσης της 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι (θέση Μεμί) έως και τη διαδημοτική οδό που οδηγεί στο συνοικισμό Λειβαδάκια. Το συνολικό κόστος υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στις 241.000,00 €.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινάμε βελτιωτικές εργασίες της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια, με στόχο την ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των πολιτών. Πρόκειται για μια σημαντική οδική αρτηρία, η οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα βελτιώσει σημαντικά την οδική κίνηση τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες».

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print