ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Κ. ΧΩΡΑΣ»

Υπογράφτηκε σήμερα το πρωί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή αστικής οδοποιίας Δ.Κ. Χώρας» ανάμεσα στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη ως εκπρόσωπο του Δήμου και τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Αργυράκη του Χρήστου Ε.Δ.Ε.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του εν λόγω έργου είναι 703.125,00 € και προβλέπει αναλυτικά την παρέμβαση στις οδούς αστικής οδοποιίας της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας, η οποία παρουσιάζει σοβαρές φθορές λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων με κατεύθυνση από και προς ένα υφιστάμενο λατομείο της περιοχής, καθώς και λόγω προηγούμενων έργων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Η βελτίωση του οδικού δικτύου της Χώρας είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα συμβάλει στο αναπτυξιακό όραμα της περιοχής. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης δηλώνει: «η υπογραφή σύμβασης για την πρώτη φάση κατασκευής της αστικής οδοποιίας της Δ.Κ. Χώρας αλλά και σειρά άλλων έργων τα οποία ξεκινούν ήδη να κατασκευάζονται στο Δήμο μας, τόσο στον τομέα των οδικών έργων αλλά και σημαντικά έργα υποδομών, αποχετευτικά, έργα ύδρευσης, ασφαλτόστρωσης συνεχίζουν να θέτουν ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print