ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 562.000€

Στην υπογραφή της σύμβασης προχώρησε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος για την εκτέλεση του έργου «Επισκευαστικές εργασίες διαμόρφωσης κτηρίου της Κοινότητας Χώρας για την δημιουργία κοινωνικοπολιτιστικού κέντρου», προϋπολογισμού 562.000€.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα και του αναδόχου «Π. Σκριβάνος – Π. Γρουσουζάκος Ο.Ε.» που κατέθεσε οικονομική προσφορά με ποσοστό έκπτωσης 3,00%.

Το έργο συγχρηματοδοτείτε από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Πράσινο Ταμείο και ίδιους πόρους, και η σύνταξη της μελέτης έγινε το 2020 από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της παρούσας σύμβασης αφορά σε χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Η δημιουργία του Κοινωνικοπολιτιστικού Κέντρου στις αποθήκες ΑΤΕ Χώρας γίνεται πραγματικότητα ύστερα από τις ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά ότι κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις και το όραμά μας.

Αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωή των Δημοτών μας και να διασφαλίσουμε το μέλλον της περιοχής μας.

Συνεχίζουμε το έργο μας με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print