ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΜΙ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ”

Την Παρασκευή 9η Μαΐου 2014 υπογράφτηκε η σύμβαση ενός σημαντικού έργου που αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο των κατοίκων της Κορώνης. Ο λόγος για την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αναβάθμιση υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου στη θέση Μεμί στην Τ.Κ. Κορώνης και συντήρηση αυτού με φυσικό χλοοτάπητα» που υπογράφηκε ανάμεσα στοn Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρη Καφαντάρη, ως εκπρόσωπο του Δήμου Πύλου-Νέστορος και τον ανάδοχο του έργου, κ. Γεννάτο Θεοφάνη, Ε.Δ.Ε. Γεωπόνο. Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμού μελέτης 235.000,00, ενώ υπολογίζεται να ολοκληρωθεί εντός δέκα μηνών.

Όσον αφορά στην αναβάθμιση του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στο Μεμί της Τ.Κ. Κορώνης, θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας και ειδικό σύστημα άρδευσης, έτσι ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται αγώνες ποδοσφαίρου.

«Η αναβάθμιση του γηπέδου της Κορώνης είναι σπουδαίας σημασίας για τη Νεολαία της περιοχής μας. Πλέον οι νέοι μας θα μπορούν να αθλούνται και να αγωνίζονται με ασφάλεια. Με γνώμονα την εκπλήρωση των στόχων μας για μια καλύτερη καθημερινότητα, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση σημαντικών έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η οποία με σκληρή δουλειά οδήγησε στη θετική έκβαση του έργου και στην υλοποίησή του.» σημειώνει ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print