Υπογράφηκαν συμβάσεις για την εκτέλεση εργασιών στα γήπεδα σχολείων του Δήμου Πύλου- Νέστορος και στο δημοτικό στάδιο Πύλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκαν συμβάσεις για την εκτέλεση εργασιών στα γήπεδα σχολείων του Δήμου Πύλου- Νέστορος και στο δημοτικό στάδιο Πύλου

Υπογράφηκαν, στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου – Νέστορος μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της εταιρείας «Βορβίλα Κωνσταντίνου και ΣΙΑ Ο.Ε» Κωνσταντίνου Βορβίλα, τα συμφωνητικά για την εκτέλεση εργασιών με τίτλο «Εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης ακρυλικών δαπέδων των Δ.Ε. Πύλου, Κορώνης και Νέστορος».

Σύμφωνα με τις μελέτες θα γίνει διαμόρφωση και επίστρωση με ακρυλική ελαστικοσυνθετική επένδυση ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης, στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Χώρας και στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Β΄ Δημοτικό σχολείο Πύλου . Στην τιμή της προσφοράς θα περιλαμβάνεται η συντήρηση της υφιστάμενης ασφαλτικής επιφάνειας, η μεταφορά και η τοποθέτηση του ακρυλικού ελαστικοσυνθετικού αθλητικού τάπητα μετά των γραμμογραφημένων τμημάτων, έτοιμου για χρήση σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Παράλληλα θα γίνει παρέμβαση στο δημοτικό στάδιο Πύλου, με την κατασκευή σκαμμάτων και διαδρόμου τριπλούν και μήκους. Τα έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 30.000 ευρώ.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης υπογράμμισε:

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές των σχολείων του Δήμου μας. Μέριμνα μας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να αθλούνται σε σύγχρονους και ασφαλή χώρους άθλησης.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print