ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «Πάρνωνας Α.Ε.», η προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, προϋπολογισμού 80.000,00 €.

Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η συνεργασία των συμβαλλόμενων, με σκοπό την εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση του έργου, ούτως ώστε να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου.

Με το έργο θα αναβαθμιστεί λειτουργικά το οδικό δίκτυο των οικισμών του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα η χρήση του από τους κατοίκους θα είναι ευκολότερη, ασφαλέστερη και η μετακίνησή τους προς τις γεωργικές καλλιέργειες, που αναπτύσσονται στις συγκεκριμένες περιοχές θα είναι πιο γρήγορη.

«Στοχεύουμε στη συντήρηση και βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας,  με σκοπό να διευκολύνουμε την προσβασιμότητα και το έργο των καλλιεργητών. Η στήριξη των αγροτών μας και του πρωτογενούς τομέα αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Εξάλλου η ανάπτυξη της περιοχής στηρίζεται στη γεωργία και τον τουρισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print